Pisisa.gl

Monster Hunter 3: Tri /Wii

CapCom

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 197,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit

Sukkanerusumik tikisinniarpiuk?

Timmisartoq:
DKK 246,-
Timmisartukkoortinnera ilanngullugu
4 - 20 Ullut
Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit

Koorimi toqqarneqarsinnaavoq qanoq nassiutissanersoq

Live chat
Monster Hunter Tri er et af de smukkeste spil, der nogensinde er skabt til Wii. Spillet bringer et åndende økosystem til live, hvor mennesker og monstre lever sammen.

Et jæger- og samlersamfund i en overvældende og foranderlig verden: Den opadstræbende jæger kæmper for berømmelse, rigdom og, ikke mindst, for landsbyens overlevelse! Udenfor porten til den ydmyge samling huse ligger et levende, åndende univers, vært for et mylder af utrolige monstre. Disse frygtindgydende uhyrer har længe regeret over alle elementerne, men med friheden til at stræbe mod horisonten i alle retninger, er det i din magt at vise dit værd, som den sande sejrherre i den verden du lever i.

For at sikre dig sejren skal du gennemføre togter, hvor du indfanger eller nedkæmper monstrene. Brug dit jægerinstinkt, når du sporer bæsterne over land, vand og gennem luften, sæt fælder op og uskadeliggør dem inden dit endelige dødsstød. Et slået monster er dit krigsbytte, som skal bruges på din videre færd. Horn, skjolde og knogler kan bearbejdes til nye våben hos landsbyens smed - mod betaling, forstås. Men pas på: Fjenden er også jæger med enestående evner til at kamuflere sig før et angreb eller råbe om hjælp, hvis modstanderen er overlegen.

Den utroligt smukke grafik og det dynamiske økosystem gør spilverdenen i Monster Hunter Tri til en ægte og levende oplevelse, man har lyst til at dele. Heldigvis kan du både spille alene og sammen med op til tre andre spillere online. Slå dig sammen med spillere fra din Wii-venneliste eller med andre jægere på nettet og tag på ekspeditioner, hvor I sammen sporer de uhyrlige monstre, der ikke kan nedkæmpes ene mand. Når du jager alene, er der altid hjælp at hente i form af den computerstyrede figur, Cha-Cha.

Du får brug for al det mod, du kan frembringe for at trodse en verden, i hvilken kun de stærkeste overlever og ethvert tegn på svaghed forvandler jægeren til den jagede. Siden tidernes morgen har monstrene været forberedt på de udfordringer, som truer deres eksistens. Kan man sige det samme om dig?

  • Udforsk en overvældende verden, som vrimler af liv på din færd over land og hav og kæmp mod de frygtindgydende monstre, som regerer naturens elementer.
  • Opbyg din egen store samling af våben ved hjælp af de genstande, du bjærger efter tilintetgjorte monstre, som kan omskabes til helt nyt udstyr.
  • Jag alene, eller slå dig sammen med op til tre andre spillere online.
  • Bliv vidne til et dynamisk økosystem, som får dine omgivelser til at virke helt levende. Monstrene vandrer, er en del af fødekæden og angriber de svage eller bliver selv angrebet.
  • Forfølg dit bytte ved hjælp af Wii Remote og Nunchuk, klassisk kontrol eller klassisk kontrol pro.
  • Nassuiaatitai

    Sprog  
    På pakken/cover UK