Pisisa.gl

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs /NDS

Activision

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 181,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit

Sukkanerusumik tikisinniarpiuk?

Timmisartoq:
DKK 222,-
Timmisartukkoortinnera ilanngullugu
4 - 20 Ullut
Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit

Koorimi toqqarneqarsinnaavoq qanoq nassiutissanersoq

Live chat
Videospillet Ice Age: Dawn of the Dinosaurs giver fans af Scrat, Sid, Manny og Diego en chance for at møde deres helte igen i et helt nyt eventyr baseret på den kommende film fra Twentieth Century Fox. Mens den brogede flok er på vej over tundraen, opdager de en anden verden - en frodig dinosaurverden fyldt med jungler, mystiske planter, blodtørstige dinosaurusser, forrygende oplevelser og adskillige nye venner. Du spiller som en af de mere end seks spilbare figurer, der både omfatter de velkendte og populære favoritter fra Ice Age og nye figurer, og så gælder det ellers om at udnytte figurernes unikke evner og styrker til det yderste i 15 hektiske baner. Ud over de udvidede funktioner for enkeltspillere kan man nu for første gang i et Ice Age-spil slutte sig sammen med sine venner og familie i otte konkurrencebaserede minispil for flere spillere.

* Genoplev humoren, figurerne og de forhistoriske omgivelser fra filmen - Genoplev eventyrene fra filmen og nyd de helt nye oplevelser i selskab med alle dine yndlingsfigurer - det alvorlige, men fjogede dovendyr Sid, den ædelmodige mammut Manny, den modige sabeltiger Diego og den ufrivillige ballademager Scrat - som alle vender tilbage og sammen med nye venner drager ud på en vild rejse tværs over den dybfrosne Ice Age til den frodige Dinosaurverden.
* Nu kan du for første gang i et Ice Age-spil spille som flere figurer - Spillet indeholder mere end seks spilbare figurer, hvis unikke evner og kampteknikker du kan benytte dig af gennem det alsidige spilforløb. Prøv f.eks. kræfter med udfordrende action på platformbaner, "sidelæns" missioner og opgaver, der skal løses.
* Nu med konkurrencebaserede minispil for flere spillere - En anden nyhed i Ice Age-spilserien er, at spillerne nu kan vise op til fire venner eller familiemedlemmer, hvad de duer til i de helt nye minispil for flere spillere.
* Alsidigt spilforløb, der hele tiden byder på nye oplevelser gennem mere end 15 baner - Hver bane indeholder nye, spændende udfordringer, efterhånden som spillerne lærer at udnytte hver figurs færdigheder til at nedkæmpe fjender, krydse farefyldte landskaber, undgå forhindringer og undslippe farlige situationer.

Nassuiaatitai

Sprog  
På pakken/cover UK