Pisisa.gl

Frandsen AIR PENDEL OPAL GLAS Ø34 CM

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 3.111,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit

Sukkanerusumik tikisinniarpiuk?

Timmisartoq:
DKK 3.750,-
Timmisartukkoortinnera ilanngullugu
4 - 20 Ullut
Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit

Koorimi toqqarneqarsinnaavoq qanoq nassiutissanersoq

MUNDBLÆSTE GLASBOBLER

Den nye glaspendel Air er en hyldest til perfekthed – en charme, der indhyller alt godt håndværk. Inspireret af blæste sæbebobler, der har et naturligt ønske om at klæbe sig fast til hinanden, fremstår den nyeste glaspendel Air fra FRANDSEN i en særlig charmerende, organisk form, der er helt sin egen. Selve lampeskærmen består af to mundblæste bobler i uregelmæssig tykkelse, der nærmest tilfældigt er placeret oven på hinanden.

Selve pendlen fremstår, som om den hænger skævt, og fejrer dermed i samspil med sin unikke facon den harmoniske uensartethed, der opstår ved traditionelt håndværk. Trods udtrykkets tilsyneladende tilfældighed er Air skabt med en sådan erfaring og akkuratesse, at lampen dog hænger lige – selv om den er ’skæv’.

Det opalhvide glas kombineret med pendlens asymmetriske facon giver Air et blødt og afrundet lys, der formår at fylde hele rummet fremfor blot at lyse en enkelt flade op. Lyseffekten når ud i 360 grader, og pendlen synes derved at skabe mere rum i hjemmet.

Eftersom Air lanceres i tre størrelser, 22 cm, 28 cm og 34 cm, kan pendlen bruges til en lang række funktioner. F.eks. kan flere pendler i varierende størrelser placeres sammen i en klynge, mens den største version fungerer som et statement i sig selv.