Pisisa.gl

Damecykel 28" Retro Alma 3-speed 51cm sort

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 2.626,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit
Live chat

X-Zite Retro Alma er en flot damecykel i et stilfuldt design, med materialer i topkvalitet og samtidig komfortabel med god kørekomfort. Med denne cykel kører du let og elegant gennem byens gader.
Du får samtidig materialer i høj kvalitet og en 20 års stelbrudsgaranti. Cyklens kvalitetsstel er bygget i aluminium, med dobbeltbundede fælge og med rustfri eger, lukket krankboks med lukkede lejer, antirust kæde og justerbar støtteben. Udover dette er der gjort meget for cyklens detaljer og valg af komponenter.
De 3 indvendige gear passer perfekt til dig, der cykler i byen eller på korte flade strækninger. Du får håndbremse til forhjul og fodbremse til baghjulet. Cyklen har 28" hjul og en stelhøjde på 51 cm, og den har desuden en justerbar frempind, der giver dig muligheden for at opnå den styrposition der passer lige netop dig.
Til cyklen medfølger en rummelig og fastmonteret rattan kurv med beslag. Bemærk venligst, at max belastning i kurven er 5 kg.
Anbefaling: En cykellås medfølger ikke. Vi anbefaler tilkøb af en forsikringsgodkendt ringlås.
Følger du samlevejledningen, er du hurtigt kørende. Cyklen leveres delvis samlet kun forhjul, pedaler, sadel, styr og kurv skal monteres.
Ved aftale med din thansen.dk butik kan vi samle cyklen for 299 kr.
Cyklen overholder ISO-4210 standarden for kvalitet og sikkerhed
20 års garanti mod stelbrud
Vægt 17,5 kg.