Pisisa.gl

Battlefield: Bad Company (UK) /X360

Electronic Arts

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 166,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit

Nioqqutissaq lagerimiinngikkallarpoq

Sukkanerusumik tikisinniarpiuk?

Timmisartoq:
DKK 207,-
Timmisartukkoortinnera ilanngullugu
4 - 20 Ullut
Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit

Koorimi toqqarneqarsinnaavoq qanoq nassiutissanersoq

Live chat
Vi befinder os nogle få år ude i fremtiden, hvor Europa og Asien er ved at blive revet i stumper og stykker af en altødelæggende konflikt. Du er en del af en lille gruppe på fire soldater, der vælger at desertere fra hæren for at kaste jer ud i jeres helt eget felttog, hvor I bevæger jer langt væk fra frontlinjen for at søge jeres egen lykke.

Undervejs præsenteres du for helt nye sider af den populære Battlefield-univers, hvor du placeres midt i en dynamisk verden, hvor næsten alt kan ødelægges og bruges taktisk, og hvor du har frihed til at finde din egen måde at løse de mange opgaver, der venter i den omfattende single player-historie. Du kan fx sprænge huller i mure og bruge dem som dække, mens du nedlægger modstandere på stribe med din snigskytteriffel, eller du kan pløje din kampvogn direkte gennem bygninger og på den måde få ram på ellers skjulte fjender.

Uanset hvilken taktik, du vælger, får du brug for at tænke kreativt og ændre strategi, efterhånden som fjenden finder på nye angrebsmetoder. Der er aldrig to slag, som er ens.
Du kan også kaste dig ud i den nye version af seriens velprøvede multiplayer-udfordringer, hvor op til 24 spilleren mødes til blodige opgør online. Grafisk vil Bad Company også sætte nye standarder for næstegenerations konsollerne takket været DICE's nyudviklede, grafiske FrostbiteT-motor.

Nassuiaatitai

Sprog  
På pakken/cover UK