Pisisa.gl

Assassin's Creed Revelations /X360

Ubi Soft

Umiarsuakkut ilanngullugu
DKK 161,-14 - 45 Ullut Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit
Atuisooreeruit una toorlugu iserit

Sukkanerusumik tikisinniarpiuk?

Timmisartoq:
DKK 210,-
Timmisartukkoortinnera ilanngullugu
4 - 20 Ullut
Nassiunneqarnissaa paasilluarnerujumullugu iserit

Koorimi toqqarneqarsinnaavoq qanoq nassiutissanersoq

Når en mand har vundet alle sine slag og nedkæmpet alle sine fjender, hvad er der så tilbage? Ezio Auditore må vende ryggen til det liv, han kender, for at finde svaret, og for at finde sandheden.

I Assassin's Creed Revelations træder den mesterlige snigmorder Ezio Auditore i sin legendariske mentor, Altairs, fodspor under en rejse pakket med opdagelser og afsløringer. Vejen er fyldt med farer og vil føre Ezio til Konstantinopel i hjertet af det ottomanske rige, hvor en voksende hær af tempelriddere truer med at sprede kaos i hele regionen.

Udover Ezios prisvindende historie vil spillet også give comeback til en forbedret og udvidet online-multiplayer-oplevelse nu tilsat flere spilvarianter, baner og figurer, så du kan teste dine evner som snigmorder mod rivaler fra hele kloden.

  • Udfør den klogere og mere effektive Ezios dødbringende færdigheder. Eliminér dine modstandere lynhurtigt ved hjælp af et nyt arsenal af våben og evner som fx forbedret friløb og knivkamp. Oplev endnu større grader af justeringsmuligheder, når du fx laver dine egne bomber, og benyt den styrkede "Eagle Vision" til at dominere både fjender og omgivelser.
  • Den anmelderroste multiplayer-oplevelse bliver endnu bedre med helt nye holdbaserede spilvarianter og konstant nye spiloplevelser.
  • Udforsk de fjerneste dele af Animus, mens du afdækker mysterierne i Desmonds fortid og finder ud af, hvad fremtiden kan byde på.

  • Nassuiaatitai

    Sprog  
    På pakken/cover UK