Pisisa.gl

Toyota SL3335

Inkl. skibsfragt
DKK 3.397,-14 - 45 dage Log ind for at se specifik leveringstid.
Klik her for at logge ind.

Hurtigere levering?

Fly:
DKK 4.204,-
Inkl. flyfragt
4 - 20 dage
Log ind for at se specifik leveringstid.

Leveringsform kan vælges i indkøbskurven

Live chat

SL3335 overlock

Hvis du søger en overlocker som er brugervenlig, hurtig og robust, så er SL3335 et super godt valg. Toyota laver overlockere som er baseret på brugervenlighed, samt avanceret ydeevne og funktioner, i håb om at du med selvtillid, tør kaste dig ud i mere ambitiøse syprojekter.

Den klarer hele 3 opgaver i én arbejdsgang – den laver en søm som syr flere lag stof sammen, skærer kanten på stoffet af, for at opnå en flot finish og en laver en søm som forhindrer stoffet i at trevle.

Med Toyota SL3335 kan du nå mere på mindre tid – den kan nemlig sy helt op til 1500 sting pr. minut mens den fører stoffet jævnt frem og med lige så flotte syninger, som ved lav hastighed.

Overlockere er et af de mest nyttige elementer for syersken. En overlocker er den ideelle løsning til de projekter der involverer elastiske sømme, stof der trevler, sammensyning af stof, professionel afslutning til dine projekter og meget mere.

Med Toyota SL3335 har du mulighed for at sy med både 2, 3 og 4 tråde. Derudover har den indbygget rullesøm og differentialtransport. Du behøver hverken at skifte plade eller trykfod for at sy rullesøm på denne model. Differentialtransportøren hjælper dig til at få jævne og flotte sømme samt samlinger.

Køber du din overlocker her, får du både nåle, skruetrækker, trådnet, pincet, olie m.m. med i købet.

3 års garanti!

  • Mål: 300 mm x 230 mm x 290 mm
  • Vægt: 8,1 kg.
  • Stinglængde: 1-5 mm
  • Skærebredde: 4-6 mm
  • Overlockbredde: Standard 4,5 mm

Specifikationer

Materiale  
Farve Hvid
Størrelse  
Højde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc.  390
Bredde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc.  290
Dybde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc.  400