Pisisa.gl

Philips HD7806/32 Senseo

Inkl. skibsfragt
DKK 765,-14 - 45 dage Log ind for at se specifik leveringstid.
Klik her for at logge ind.

Hurtigere levering?

Fly:
DKK 1.256,-
Inkl. flyfragt
4 - 20 dage
Log ind for at se specifik leveringstid.

Leveringsform kan vælges i indkøbskurven

Philips HD7806/32 Senseo Original Eco

Nyd din foretrukne SENSEO®-kaffe, mens du passer på miljøet. Dette originale apparat er designet til at være vores hidtil mest bæredygtige ved at bruge mere genbrugsplast, hvilket reducerer energiforbruget og den samlede CO2-udledning.

For at understøtte den cirkulære økonomi er denne model fremstillet af genanvendt plastik, hvor det er muligt. Det giver plastik et nyt liv i stedet for at ende på lossepladsen.

Denne SENSEO®-kaffemaskine har mulighed for manuelt stop, så brygningen stopper, når det passer dig.

Crema plus-teknologien sikrer det fineste og mest fløjlsbløde, cremede lag. Til hver eneste kop SENSEO®-kaffe.

Denne maskines samlede CO2-udledning reduceres ved brug af flere genanvendte og genanvendelige materialer, lavere energiforbrug og mindre papir og ny plastik i kassen.

Med denne Senseo®-kaffemaskine kan du tilberede en mellemstor kop eller et stort krus lækker Senseo®-kaffe fra puder på mindre end et minut.

Philips tester kaffemaskinerne under udviklingsprocessen med mere end 10.000 kopper kaffe. Dette sikrer høj kvalitet og holdbarhed.

Denne SENSEO(R)-kaffemaskine slukker automatisk efter 5 minutter for at forbedre energieffektiviteten.

Vi ved, hvordan en SENSEO®-kaffemaskine får det bedste ud af kaffebønnerne, så du kan få en enkelt kop kaffe med en fantastisk smag. SENSEO®-systemet fungerer på en enkel og genial måde. Der pumpes vand fra damptanken til puden. Det varme vand frigiver aromaen fra puden, og resultatet er en perfekt kop kaffe. Med SENSEO® får du altid en kvalitet, hvor du kan smage forskellen.

  • Genanvendt plastik
  • Reduceret CO2-udledning
  • Crema plus-teknologi

Specifikationer

Materiale  
Farve/Materiale  Creme
Maskine  
Type Kapsel / Pad
Vandbeholder  0,70
Mælkeskummer Mulighed for at tilberede mælkeskum ved hjælp af pisker, steamer, kombineret steamer/pisker eller integreret mælkeskummerfunktion samt evt. medfølgende mælkebeholder. Nej
Effekt Indikerer produktets energiforbrug. Produktets effekt siger ikke nødvendigvis noget om produktets/motorens styrke. 1450
Direkte vandtilførsel  Nej
Autosluk  Ja