Pisisa.gl

Frandsen BALL BORDLAMPE SART ROSA GLOSSY

Inkl. skibsfragt
DKK 871,-14 - 45 dage Log ind for at se specifik leveringstid.
Klik her for at logge ind.

Hurtigere levering?

Fly:
DKK 1.097,-
Inkl. flyfragt
4 - 20 dage
Log ind for at se specifik leveringstid.

Leveringsform kan vælges i indkøbskurven

Ikonisk Ball som bordlampe

Da Benny Frandsen tegnede sin BALL-væglampe tilbage i 1968, kunne han umuligt forestille sig, hvor mange bøger og blade den ville kaste sit hyggelige lys på. For den ikoniske metalkugle, der let kan drejes på plads på den indbyggede magnet, er som skabt til læsning i både sofa og seng – samt til at indrette et rum med både lys og skygge.

Den legende kugle var en del af Danmark i 1970erne og var dengang oftest klædt ud i brun eller orange som så meget andet i de danske hjem. Men de efterfølgende årtier demonstrerede, at Ball er med rette blevet en klassiker: formen har vist sig at være så tidsløs, at den passer sammen med sort set alle stilarter. 

De nye LED pærer, er super til alle Ball lamperne. De giver perfekt læselys, sparer strøm, og gør det nemmere at håndtere Ball med hånden. 

Ball bordlampe er perfekt som skrivebordslampe; men også i en bred vindueskarm – eller måske som sengelampe. Det er kun fantasien, som sætter grænser. På grund af det drejbare hoved kan lyset peges i den retning, man ønsker. 

Ball gulvlampe er perfekt som læselampe ved siden af sofaen eller lænestolen. Lampen giver et supergodt læselys – og vinklen på lyset kan peges i den retning, man ønsker det på grund af det drejbare hoved. 

 

 

Specifikationer

Materiale  
Farve Rosa
Materiale  Metal
Watt  25
Højde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc.  37
Bredde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc. 16
Dybde Alle mål angives ud fra producentens oplysninger og er som udgangspunkt eksklusiv knapper, håndtag, slanger etc. 24
Aktionsradius  
Ledningslængde 2,50