Pisisa.gl

Alga - BørneAlfabetet (38012893) /Games

alga

Inkl. skibsfragt
DKK 291,-14 - 45 dage Log ind for at se specifik leveringstid.
Klik her for at logge ind.

Hurtigere levering?

Fly:
DKK 404,-
Inkl. flyfragt
4 - 20 dage
Log ind for at se specifik leveringstid.

Leveringsform kan vælges i indkøbskurven

Live chat
Alga Børnealfabetet.
Sjovt og lærerigt spil med 2 spilvarianter. Der er 2 forskellige spilleplader.

Alfabet til børnefamilien! Specielt udviklet til børn, der elsker at spille og ved hvordan bogstaver og ord hænger sammen. 2 spilvarianter: Et bogstavspil for børn der endnu ikke har lært at læse, og et krydsordsspil for børn der allerede kan læse. Det hele handler om at danne ord ved hjælp af bogstavbrikker eller med hjælp af tegninger! For 2-4 spillere fra 6 år.

Spil 1 - For 2-4 spillere. For børn der allerede kan læse.

Her skal I bruge spillepladen med pointfelterne, og I skal danne egne ord ved hjælp af ogstavbrikkerne. Læg ordene lodret eller vandret på felterne på spillepladen. Forsøg at udnytte spillets plusfelter og ord der allerede er lagt ned for at få point. Den spiller der får flest point, vinder spillet.

Spil 2 - For 2 spillere. For børn der endnu ikke kan læse.
denne enklere spilvariant skal I bruge spillepladen med ord og tegninger. Her skal barnet dække lette ord med de rigtige bogstavbrikker. Alle dækkede ord giver point. Den spiller der først dækker et ord på sin side af spillepladen, må desuden overtage de bogstaver som den anden spiller har lagt ned på sin side af spillepladen i ordet lige overfor. Den spiller der først får 10 point, vinder spillet.#lærerigebrætspil